Демонтаж на стар паркет( не лепен)

Код на продукта: 478
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Демонтаж на стар паркет( не лепен)

Цената е за м2

ЦЕНА С ДДС: 4,00лв