МЕНЮ
КОШНИЦА

Почистване и поддръжка

Всички цени са за най-малката разфасовка

Rubio Monocoat Grease Remover е готов за употреба продукт, който отстранява петна от варовик и други алкални петна (напр. торове, вода от радиатори и др.) по повърхност,обработена с масло Rubio Monocoat. Препоръчваме да приложите този продукт веднага след появата на петна, за да предотвратите проник..
49,40лв
Rubio Monocoat Grease Remover е готов за употреба продукт, който отстранява петна от мазнини по повърхност, обработена с масло Rubio Monocoat. Препоръчваме да приложите този продукт веднага след появата на петна, за да предотвратите проникването им по - дълбоко в дървесината. Продуктът може да се из..
49,40лв
Rubio Monocoat Surface Care е удобен, готов за употреба спрей, версия на Rubio Monocoat Universal Soap, който се използва за редовно почистване на всякакви омаслени повърхности.Rubio Monocoat Surface Care е много подходящ за почистване на по-малки площи и локални петна по подове, маси, работни плото..
47,00лв
Rubio Monocoat Soap е универсален  сапун с неутрално pH за редовно почистване на всички омаслени повърхности. Продуктът почиства повърхността напулно, без да оставя филм и запазва матовия, естествен вид на дървото. Универсалният сапун е концентрат и следователно е много икономичен. Разходн..
56,40лв
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)