МЕНЮ
КОШНИЦА

Почистване и поддръжка

Rubio Monocoat Limespot Remover Rubio Monocoat Limespot Remover
НОВО
Rubio Monocoat Grease Remover е готов за употреба продукт, който отстранява петна от варовик и други алкални петна (напр. торове, вода от радиатори и др.) по повърхност,обработена с масло Rubio Monocoat. Препоръчваме да приложите този продукт веднага след появата на петна, за да предотвратите проник..
49,40лв
Rubio Monocoat Grease Remover Rubio Monocoat Grease Remover
НОВО
Rubio Monocoat Grease Remover е готов за употреба продукт, който отстранява петна от мазнини по повърхност, обработена с масло Rubio Monocoat. Препоръчваме да приложите този продукт веднага след появата на петна, за да предотвратите проникването им по - дълбоко в дървесината. Продуктът може да се из..
49,40лв
Rubio Monocoat Surface Care Rubio Monocoat Surface Care
НОВО
Rubio Monocoat Surface Care е удобен, готов за употреба спрей, версия на Rubio Monocoat Universal Soap, който се използва за редовно почистване на всякакви омаслени повърхности.Rubio Monocoat Surface Care е много подходящ за почистване на по-малки площи и локални петна по подове, маси, работни плото..
47,00лв
Rubio Monocoat Soap Rubio Monocoat Soap
НОВО
Rubio Monocoat Soap е универсален  сапун с неутрално pH за редовно почистване на всички омаслени повърхности. Продуктът почиства повърхността напулно, без да оставя филм и запазва матовия, естествен вид на дървото. Универсалният сапун е концентрат и следователно е много икономичен. Разходн..
56,40лв
Показани са от 1 до 4 от общо 4 резултата на (1 страници)