МЕНЮ
КОШНИЦА

Масла и твърди вакси OSMO

всичките  продукти на OSMO са създадени  само от  натурални природни суровини, растителни масла и восък. процеса  на пречистване е дълъг и се отделят вредните вещества и примеси ,и в крайния вариант те са абсолютно екологични и безвредни за човека,животните и растенията . Всички без изключение натурални оцветяващи пигменти са разрешени за използване в хранителната индустрия.
Доверете се на немското качество
ОСМО-продуктите са преминали TUV сертификация за качество и опазване на околната среда и съответстват на ISO 9001, DIN 14001, EN 113, EN 152347.1. Не съдържат биоциди и консерванти, безопасни са за хората, животните и растенията. В съответствие с DIN 53 160 са устойчиви на слюнка и пот и са безопасни при използването им за обработка на детски играчки съгласно EN 71.
За разлика от традиционните лакови покрития, маслата с твърд восък проникват по-дълбоко в дървесината, като я запазват здрава и еластична и я предпазват от пресъхване и трошливост. Дървесината може да диша, а влагата да се изпарява. Повърхността става износоустойчива, придобива водо- и прахо-отблъскващи свойства и е устойчива на въздействието на всички използвани в бита химикали, алкохол, кока-кола ,кафе и вино.
OSMO маслата съхраняват природната структура на материала. В случаи на частично повреждане, покритието може да се реставрира лесно и бързо (за разлика от лакираните повърхности). Обработената дървена повърхност придобива красив копринен оттенък.Икономичност 
Всички продукти са високо продуктивни и много икономични. Нанасянето на тънък слой позволява да се достигне най-доброто качество и изгодна сравнителна цена за квадратен метър. Да се купи 1 опаковка екологично безопасен и високоефективен продукт вместо 2 или 3 опаковки традиционен лак е разумен и правилен избор.
Други преимущества на маслата са:

Натурална красота на дървесината: оптически липсва т.н. филм, дървесината изглежда напълно естествена. Абсолютно безопасна и екологично чиста: маслата са произведени от натурални продукти; подходящи са за детски дървени играчки.
Лесно нанасяне и висока икономичност, липса на грунд и междинно шлайфане.

Дълготрайност на покритието: материалът прониква в дълбочина, покритието е еластично, не се напуква, не се цепи, не се бели.

Използване в помещения с повишена влажност.
Лесно обновяване: за разлика от обработените с лак повърхности, при захабяване на повърхностния слой не се налага ново циклене или шлайфане на подовата настилка или мебел, а е възможно частична репарация, без видима разлика просто с нанасяне на нов слой масло.

Лесна поддръжка: съществуват специално разработени препарати за поддръжка - за обичайното влажно почистване и за почистване на упорити петна и подновяване на
повърхностния слой восък.

Естествено регулиране на дървесната влага

Масло с твърда вакса Osmo Hardwax-Oil Rapid Масло с твърда вакса Osmo Hardwax-Oil Rapid
НОВО
Маслото  с твърда вакса  Osmo Hardwax-Oil Rapid е идеално за защита на всички видове настилки от дърво като дюшемета, масивни и инженерингови паркети, ОСБ и корк. Бързо съхнеща  версия на доказания финиш за под.С финиша Рапид се подчертава естествения характер на дървесината като пови..
88,90лв
Показани са от 1 до 1 от общо 1 резултата на (1 страници)