МЕНЮ
КОШНИЦА

Bona

водните лакове за паркет се отличават с естественост на покритието , никакъв мирис и са екологични за ползване както от клиентите така и от майсторите които го полагат

Bona Traffic е двукомпонентен лак на водна основа за обществени помещения,  подложени на висока натовареност.  - Сатен, мат; - Висока устойчивост на износване, и следи от токове на обувки. - Пази дървения под, благодарение на ниската си пропускливост. - Много добра химическа устойчив..
78,80лв
Bona Novia е еднокомпонентен лак на водна основа за домашни обекти, подложени на слабо натоварване.  - Сатен, мат; - Висока устойчивост на износване, и следи от токове на обувки. - Пази дървения под, благодарение на ниската си пропускливост. - Много добра химическа устойчивост. Ра..
34,50лв
Bona Mega е еднокомпонентен лак на водна основа за домашни обекти, подложени на средно до тежко натоварване.  - Сатен, мат; - Висока устойчивост на износване, и следи от токове на обувки. - Пази дървения под, благодарение на ниската си пропускливост. - Много добра химическа устойчивост. ..
58,50лв
Показани са от 1 до 3 от общо 3 резултата на (1 страници)