Паркети Миланов

Категории с падащо меню

Производители

"Форест Паркет Интернешънъл" ЕООД

"Форест Паркет Интернешънъл" ЕООД

Форест Паркет Интернешънъл EООД е български производител на паркет. Фирмата разработва и произвежда масивен паркет, елементи за мебели и приклади за пушки в продължение на повече от 15 години. Фабриката е разположена на площ от 100 000 м2 и е оборудвана с високо-технологични машини, гарантиращи високо качество на нашите продукти и ефективност на производствения процес. Фабриката е разделена на две производтвени бази: мебелно и паркетно производство. Нарастващият успех на нашите продукти се дължи на дългогодишния опит в производството на качествени подови настилки. Внимателното подбиране на материали и традиция в майсторската изработка, са най-добрите предпоставки за естествено жизнено пространство, където можете да се чувствате у дома си. Основната дейност на "Форест Паркет Интернешънъл" ЕООД е концентрирана върху производството на паркет от дъб, орех, акация и череша. Нашите продукти са проектирани така, че да бъдат подходящи за всички социални групи и за всеки вкус.

http://www.parquetinternational.com/

23

продукти

ЕМКО-Г ЕООД

ЕМКО-Г ЕООД

През 2009 г. Фирма ЕМКО навърши двадесет години. ЕМКО-Г е семейна фирма, създадена през 1989 г. Един от основателите е инж. Костадин Димитров, който към момента е мажоритарен собственик и управляващ директор на дружеството. В търговския регистър ЕМКО-Г е вписана с основен предмет на дейност: производство на масивен паркет и профилни первази от дъб. Търговия с екзотични паркети, ламинат и др. подови настилки. Производствената фабрика е изградена в Крушевец, а Центрaлният офис на фирмата и търговските обекти са в централната част на Бургас. С годините ЕМКО-Г спечели доверието на клиентите, разви дистрибуторска мрежа в цяла България, а в последните години - работи чрез дилъри и в редица Европейски страни. EMKO-Г е член на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост. Съорганизатор на сдружение "Паркетолог". Съосновател на списание "Паркети". Участия (директни и чрез диструбутори) на Пловдивския панаир и на Международна изложба "Мебел" в София. Инж. Костадин Димитров е член на УС на БсТПП. Част от продукцията на ЕМКО-Г се изнася в Европа. Износът е директен или чрез местни дистрибутори, добре запознати с особеностите на конкретния пазар. Екипът на ЕМКО-Г е комбинация от опитни специалисти и млади ентусиазирани хора. Фирмата инвестира сериозни средства в хората - повишаване на квалификацията, усвояване на нови занаяти и др.

55

продукти

Kronotex

Kronotex

www.kronotex.com Kronotex Е водещ производител на ламиниран паркет с производство от над 60милиона квадратни метра на година . с постоянните си иновации се е превърнала в символ на качество и елитност сред подовите настилки .Компанията постоянно се развива към екологични ,елитни и индивиуални подови настилки

http://www.kronotex.com

163

продукти

Kronoswiss

Kronoswiss

Kronoswiss e компания на швейцарската Krono. Сегашната фабрика е основана през 1966 г., и се намира в Menznau, произвежда дървесни материали по обичайния швейцарско качество и пазарите им в световен мащаб.

http://www.kronospan.ch/

45

продукти

Tarkett

Tarkett

С повече от 130-годишна история, Tarkett е световен лидер на иновативни и устойчиви подови настилки.Tarkett осигурява интегрирани и координирани, подови настилки и спортни решения повърхността на професионалисти и крайни потребител. Без значение дали проектът е обществени, търговски, жилищни или спортно съоръжение инсталация, ново строителство или проект за обновяване, ще повлияе благотворно на световен опит, нашата широка продуктова гама в винил, линолеум, каучук, ламиниран паркет, дърво, мокет, спортна писта , изкуствена трева и аксесоари,.Tarkett е признат за уникален "Доставчик на Подови настилки Solution" предоставяне на своите клиенти: Широка гама от комбинирани решения, въз основа на високотехнологични продукти и настилка ноу-хау Разширено и иновативен дизайн, за да си представим и да създаваме продукти, които подобряват хората благосъстояние, здраве и среда на живот Дългосрочен ангажимент към корпоративната социална отговорност и опазване на околната среда A отпечатък в цял свят с местните мрежи, за да се адаптират продукти и услуги за навиците на потребителите и потребителските тенденции

http://www.tarkett.com

173

продукти

Krono-original

Krono-original

Kronoflooring Lampertswalde се счита за един от водещите световни производители на качество ламиниран паркет и ламперия.Нашата компанията е добре представена , в специализираните магазини за подови настилки с нашата широка гама от изделия от дървен материал за подове, тавани и стени. Чрез нашия дългогодишен опит и богат техническо ноу-хау, ние сме били жизнеспособни да доставя висококачествени продукти в над 80 страни по света. Krono Original ® е горд да бъде иновативна компания, постоянно работи за разработване на нова технология.

http://www.krono-original.com/

50

продукти

Kronopol

Kronopol

Kronopol са едни от най-големите производители на дъски и изделия от дървен материал в света.Компанията е основана през 1994 г. 1997 - Kronopol влиза в строителните продукти на пазара. Започваме подготовката за производство на OSB дъски, първият в света в областта на технологиите Contiroll. Това е инвестиция в международен мащаб.

http://en.kronopol.pl/

0

продукти

Classen

Classen

The Classen Group произвежда единственият производител, ламинат - за техните продажби в световен мащаб - в "интегриран сайт". Асоциация на независимите дърво-преработвателни предприятия и непосредствена близост до суров дървен материал, осигуряват както екологични и икономически ползи.

http://www.classen.de/

89

продукти

Balterio

46

продукти

Kemichal

1

продукти

Kronospan

0

продукти

Bona

3

продукти

OSMO

54

продукти

Sika

175

продукти

КОРКОС

24

продукти

Karelia

20

продукти

Barlinek

67

продукти

FORBO

13

продукти

Sinteros-Tarket

24

продукти

BOEN

6

продукти